tirsdag 21. april 2009

StampARTics andre april utfordring og Bursdagskort til Pappa'n min!

StampARTics andre april utfordring lød som følger:
Vi fortsätter att testa gränserna och denna gång vill vi utmana till att göra kort utan att använda köpta dekorationer.En liten, liten mängd av antingen pärlor, brads eller bling är ok OM du behöver använda dem men försök att inte göra det.Vi vill se de där hemmagjorda dekorationerna nu ;).. Eller varför inte göra ett kort utan att använda dekorationer alls.Stansar, dies, saxar, handklippta detaljer och så vidare är välkomna i denna tävlingen.Du kan inte använda band, spets, blommor om de är köpta, då måste du ha gjort dem själv.

Jeg har laget et kort med KUN hjemmelagde ting!
Jeg har brukt Core'Dinations kartong og stempel fra Panduro. Tommestokken/målebåndet har jeg laget av en rest gul kartong jeg hadde liggende. Kutte-tingen min har både tommer og cm - så den var kjekk å bruke som mal til dette. Jeg har svertet det før jeg brettet det litt kreativt (inspirert av en av Vintage kortene i siste Ett Trykk). Bokstavene har jeg skjært ut for hånd. Ja, det er tidkrevende, ikke minst når man skal montere det.. Omtrent umulig å få lim under de små greiene, så pinsett er et kjekt hjelpemiddel å ha tilgjengelig har jeg merket!

Dette kortet har jeg tenkt å gi til Pappa'n min når han har bursdag. Han er som meg glad i å lage ting. Og har bygd et par hus selv og hjulpet onkel med å bygge på hytta. Jeg har fra jeg klarte å holde i hammeren hans vært med i "snikkarboden". Når jeg slo meg eller skar meg på kniven jeg fikk låne, løp jeg opp til mamma og fikk plaster, og sa ikke noe til pappa, for jeg var redd for å ikke få lov til å være med lenger. Etterhvert som jeg ble større har jeg vært håndtlanger når pappa svingte hammer'n! Vi har hatt det mye morro sammen!

6 kommentarer:

 1. Så kult kort, som må passe perfekt til pappa'n din!! Stilig med tommestokken du har lagd!
  Herlig historie forresten, det ble vel noen "usagte skader" etterhvert *ler*

  Klem

  SvarSlett
 2. Så herlig kort du har laget.
  Ønsker deg en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. What a gorgeous card Hege.

  Hugs Riet.x

  SvarSlett
 4. Så tøft kort! Den "tommestokken" var utrolig kul! :)

  SvarSlett
 5. Heisann!Ett kjempe flott kort du har laget, det er sååå herlig det stemplet der :)

  SvarSlett
 6. Kjempeherlig og utrulig stilig kort!!! Takk for at du deltar!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett

Hei,
Legg gjerne igjen en kommentar når du allikevel er innom og titter!

Ønsker deg en fin dag videre!

Hege