lørdag 21. november 2009

Litt kreativ tørke...

oi... her var det lenge siden jeg har lagt inn noe... Kanskje ikke så rart med tanke på at jeg har slitt veldig med å finne kreativiteten i det siste.

Har vridd og vendt på alle ideer og andres kort jeg har sett på for å se om jeg kanskje muligens kunne få en idé til et julekort. Ikke videre enkelt det....

Har en liten plan nå, men er ikke sikker på om resultatet blir noe særlig... Tenkte å gjøre årets kort så enkelt som mulig siden det skal lages noen eksemplarer som skal sendes ut til familie og venner.

Ellers har jeg det bra. Begynt å trene igjen, denne gangen på nytt treningssenter.
Bryllupsplanleggingen går også framover... Hele 7 mnd og 11 dager til vi gifter oss nå!

3 kommentarer:

 1. Så godt å se at det rører på seg her igjen:o) Kjedelig med tørker....men bare du får startet på julekortene, så tenker jeg inspirasjonen kommer tilbake :)
  7 mnd. går fort, og med tanke på alt som skal planlegges og ordes så sier det bare svusj, og så er dere der :o))
  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem, Gry-Heidi

  SvarSlett
 2. Godt å høre at det er "liv" i deg. Tørke må være fælt. Jeg har enda tilgode å oppleve det, og håper det blir leeenge til. Håper den ikke varer for lenge, og at du snart er tilbake.

  Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  Klem, Gro :o)

  SvarSlett
 3. tenkte jeg kunne si hei, når jeg førs er innom :)

  Jeg har fått mange kortideer av deg, tusen takk :D Susanne og jeg lagde et veskekort til en jente i klassen,og brukte kortet vi fikk til komfirmasjonen av dere som mal :D det ligger bilde på Susanne sin bogg; nussanne.blogg.no hvis du vil se:-)

  klem Renate

  SvarSlett

Hei,
Legg gjerne igjen en kommentar når du allikevel er innom og titter!

Ønsker deg en fin dag videre!

Hege