mandag 3. august 2009

pappkassepakkemester

I dag var det overtagelse av leiligheten vi har kjøpt. Så det har blitt en del pappkassepakking her de siste dagene. Bajas kom hjem fra tur her i forrige uke og la seg oppå eska som jeg hadde tenkt å teipe sammen og fylle med bøker. Han syntes nok det var på tide å ta kvelden...

Jeg har fått med meg sukkersött jubileet, men ser ikke for meg at jeg rekker å lage noen kort til de morsomme utfordringene. Må bruke tiden framover på jobb, pakke ting og ikke minst male i den nye leiligheten.

Har kjøpt maling i dag og satser på å få på første strøket på stua/kjøkkenet allerede i kveld. Ambisiøst kanskje - men ser ikke for meg at det er helt umulig heller.

Det er nok å gjøre om dagen på jobb også. Det er bare få dager igjen til alle de nye internasjonale studentene ankommer - vi venter 900 nye til NTNU (og ca 1/3 av disse skal jeg registrere og få inn i NTNU systemet). Det er jo litt gøy også da når det skjer litt...

Ha en fortsatt fin kveld!

5 kommentarer:

 1. Lykke til med oppussing av ny leilighet og flytting... Masse jobb, men GØY også da! Vi har vært på IKEA i dag og shoppet litt til hybelen til sønnen vår, så får vi se om vi får skrudd og fixet litt i morgen.

  SvarSlett
 2. Det er kanskje bra at noen sier ifra at nå er det kvelden *ler*
  Får håpe du får malt ferdig første strøket i kveld :) I påvente av litt sol, så vurderer jeg faktisk å male kjøkkenet mitt nå.
  Lykke til med flytting og oppussing, take care :o)

  Klemmer :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med maling og det hele.

  SvarSlett
 4. Skjønner at det blir lite tid til hobby akkurat nå, men regner med du kommer sterkere tilbake etterhvert. Blir vel godt å bli ferdig og kommet i orden i ny leilighet også:)

  Lykke til med oppussing og innflytting!!
  Jeg skal til Trondheim om ikke lenge, og gleder meg til å stikke snuten innom Panduro for å se om de har noe snadder;)

  SvarSlett
 5. Sjekk hvem som har vunnet hos Sukkersøtt da...
  Gratulerer så mye, Hege :-)

  SvarSlett

Hei,
Legg gjerne igjen en kommentar når du allikevel er innom og titter!

Ønsker deg en fin dag videre!

Hege