tirsdag 28. juli 2009

Gave fra min kjære

Øystein kom hjem fra jobb i dag med denne overraskelsen til meg! Hele 24 stansere! Noen av de har jeg fra før, og et par andre var det to av. Disse kommer etterhvert til å ende opp i en candy her på bloggen min! Må jo ha en flytte-candy! Også la jeg merke til at jeg har passert 4000 besøk på bloggen min!

New challengeblog and Blogcandy

Bizzy Becs Creatalicious Challenges is a new monthly challenge blog which opens on August 15. To celebrate this event they have a DT call and a blogcandy going on. The rules for the challenge blog is that you can make whatever you like as long as you follow the "guidlines" given to you. This sounds fun to me - and I really look forward to the challenges!

søndag 26. juli 2009

Sukkersötts sommer#4

Sukkersötts siste sommer-oppgave er en skisse. Og dette er min tolkning av skissen. Selv om været ikke er helt sommerlig her i Trønderlagen så er det fortsatt sommer! Og sommer er ensbetydende med is og markblomster.
Jeg har brukt grønn core'dinations kartong, designpapir fra Karen Marie Klipp og Stempler fra Imaginisce (isen), Magnolia (Summer Kit2009) og Creative Club (bokstavene).

lørdag 25. juli 2009

Allsorts #11

This week over at the Allsorts Challenge blog - the challenge is both a scetch and a color scheme. I am not sure weather this card is a new baby card or a card for a dear friend - but I like the look of it!
I have used pink Bazzil, design papers from Cloud9Design and Panduro. I have used stamps from Funky Kits and Papirloftet.
(Translation of the text: "100% loved. Handle with care. Wash with love.")

Bursdagskort til en 4-åring

Så en tutorial på nettet der det ble laget en slik bakgrunn. Tenkte det måtte være midt i blinken for å få brukt opp en del rester som det ofte blir av kortlaging... (Noen som kjenner seg igjen?)
Til dette kortet har jeg brukt grønn Bazzil i to grønn nyanser, 5 ulike design ark (usikker på hvilke da det var mest rester), stempel fra Panduro og Papirloftet.

onsdag 22. juli 2009

Sukkersøtt Sommer #3 ... igjen ...

Nok et bidrag til Sukkersøtts sommer utfordring #3.
Oppgaven er fortsatt å lage dine egne blomster.

Hvem er det som ikke har plukket fra hverandre en prestekrage og sagt "elsker meg... elsker meg ikke..." og tenkt på sin utkårede - enten det er en man er avstandsforelsket i eller den man er sammen med?

Det nye sommer settet til Magnolia passet perfekt til et slikt prestekrage kort.

Jeg har brukt lilla, hvit og grønn Bazzil. Stanse fra EK Succes, grønt silkebånd og stempler som nevnt fra Magnolia.

tirsdag 21. juli 2009

Sukkersötts Sommer #3

Sukkersøtts tredje sommeroppgave er blomster - ikke hvilken som helst type heller... Rett og slett hjemmelagde blomster!
Her ser dere først et nærbilde av blomstene jeg har laget på dette kortet!


Jeg har brukt lilla core'dinations karton og diverse restepapir. Jeg har brukt blad stanse fra mcGill og stempel fra Kreativ Hobby som er embosset. Ellers er resten av delene klippet ut og tilpasset for hånd.

Shapetacular card.

This week at Stamptacular the challenge is to create a shaped card and I have made TWO!
Since a new school year is approaching and my niece is having her first day at school I found out that a crayon shaped card would be perfect.

My second shaped card is a teddybear. If you are feeling a little bit blue and down - what's better than a great bearly hug from a good friend?

Translation of the text stamp from Papirloftet: Hug (a hug/ to hug)- to put ones cheeck against another, to give and receive a hug.

mandag 20. juli 2009

StampARTics andre juli utfordring

Denne måneden hos StampARTic er den andre utfordringen i juli å lage veskekort. Og her er mitt bidrag. Forsiden

Baksiden
Jeg har brukt fantasien og inspirasjon fra StampARTic til å lage dette veskekortet. Vesken kan sikkert også lett lages om til en sekk ved å feste på bære-reimer på baksiden.
Materialene jeg har brukt er:
*kartong fra Tilda-Panduro
*stempel trykk byttet via Facebooks gruppe "kortlagerne"
*Blomsten på baksiden har jeg laget selv (se link under tutorials i menyen til høyre for å se hvordan den lages)
*Sommerfuglene er stanset ut med stanser fra Fiskars
*Stempel fra Papirloftet

Jeg har kjøpt leilighet!

Mandag i forrige uke la vi inn bud og dro på ferie en uke. På tirsdag kveld var det avgjort! Leiligheten blir vår! Vi overtar leiligheten den 3.august - og ser fram til å flytte inn (selv om det innebærer mye jobb og lite tid til kortlaging).


Burdagscandy...

...hos Kirsten`Krafty Place og det er den nye plata fra Gorjuss. Har du råd til å gå glipp av en slik gylden mulighet?? Du har fram til den 31.juli å melde deg på !

søndag 12. juli 2009

Trykkpressas Juliutfordring

Jeg har en venninne som flytter til USA nå i juli med fire barn (jente på 1 mnd og tre gutter på 3,6 og 9 år) og mann. Selv om de bare skal være der i 1 år så kommer jeg til å savne henne masse.

Trykkpressas jul utfordring er å bruke minst en stjerne på kortet. Etter å ha prøvd meg fram med ulike ideer kom jeg fram til at et kort til venninnen min som flytter til California måtte være midt i blinken.
Jeg har brukt rød bazzil, designpapir fra Melissa Frances, stempler fra Funky Kits og Norsk Stempelblad.

Art Pieces # 28

Hos ArtPieces er utfordringen denne gangen å lage en bagasjelapp! Det er jo midt i blinken nå i sommer siden det er mange som er på reise fot på denne tiden av året og det er jo en kjensgjerning at det er en del baggasje som kommer bort på flyplasser i løpet av et år.

Jeg ble inspirert av DT Gro - og benyttet meg av frimerker jeg har samlet opp på jobb. Jeg har i tillegg laminert bagasjelappen slik at den blir mer solid og ikke minst vannfast slik at det er mulig å bruke den.

Framsiden:

Baksiden:

mandag 6. juli 2009

Varme klemmer

I pinsen fikk jeg låne strikkepinner - kanskje det er på tide å levere de tilbake nå?? Og hva passer vel bedre til et takk-for-lånet-av-strikkepinner-kort enn denne søte strikkejenta fra hÄnglar og stÄnglar.
Detaljbilde
På dette kortet har jeg brukt mørk lilla core'dinations kartong, lys lilla bazzil, stempel fra Norsk Stempelblad og fra hÄnglar&stÄnglar (som kom i posten i dag), design ark fra Panduro, brads fra Scrappers choise. Lys grønt strikket del måtte jo til for å understreke temaet på dette kortet!

søndag 5. juli 2009

Sukkesøtt sommer #1

Fikk de aller nyeste Magnolia stemplene før helgen og da Sukkersøtt nå har startet med sin sommer utfordring så passet disse stemplene perfekt! Mitt første sommerkort ble slik:

Jeg har brukt lys blå Bazzil karong og sjøgrønn core'Dinations kartong. Stemplene er begge fra Magnlias summer-kit 2009 - og om disse ikke er sommerlige - da vet ikke jeg! Bokstavene er skjært ut for hånd.

Award fra Rita

Fant denne liggende og vente på meg i bloggen til Rita.
Reglene er som følger: De som blir utfordret skal:
1. Linke til meg i bloggen sin.
2. Kopiere "Honest Scrap"-logoen til bloggen sin.
3. Skrive 10 sannheter om seg sjøl i bloggen sin.
4. Gi utfordringen videre til minst 7 andre bloggere, og liste opp og linke til disse i bloggen sin.

***
Mine 10 sannheten:
1. Jeg er 32 år gammel. Har rukket å bli både gift og skilt og funnet ny samboer.

2. Jeg har gått alt for lenge på skole... hele 495 studiepoeng på universitetet som endte i en cand.philol grad i medievitenskap.

3. Jeg er alt for lite opptatt av faget jeg har studert - er nok mer praktiker enn teoretiker - noe som vises i kreativutfoldelse og layout når jeg lager noe på jobben.

4. Hund har alltid vært mitt favoritt dyr. Har nå en boxer som er verdens herligste Happy-Dog.

5. Jeg gleder meg til å kjøpe min egen leilighet. Og håper drømmeleiligheten dukker opp til fornuftig pris snart for behovt for å komme seg ut av leie-leiligheten er STORT.

6. Jeg er glad i å lage mat og har mange kokebøker som leses omtrent som romaner.

7. Jeg misliker husarbeid. Skulle virkelig ønske det var normalt med vaskehjelp.

8. Dyr uten ben , eller dyr med mer enn 4 ben er og blir ekkle! De kan få meg til å hoppe og hyle som en stukken gris.

9. Jeg har 2 og en halv sykkel - En Gekko Flight og en Merida som brukes jevnlig - den halve er bare ramma per dags dato. Den MÅTTE jeg bare ha da jeg var på sykkel auksjon i vår.

10. Favorittfargen min er rød.

***

Så var det å gi denne utfordringen videre til :
Hanna, Gro, Aud Kirsten, Heimlaga, Nina, May-Bente og Gry-Heidi!

Lykke til og god sommer til dere!

onsdag 1. juli 2009

Motivets bloggcandy!

Motivet trekker ut en vinner av dette stempelsettet 4.juli - så hva er det du nøler med???