onsdag 24. juni 2009

Kort til en kollega som "has expired".

Vår kjære gode kollega Bjørn har nådd den alderen da det er naturlig å ta permanent ferie. Det blir helt feil å si at han går av med pensjon da det rett og slett ikke føles som om han er gammel nok til det! Imorgen er det stor mottagelse på seksjonen for alle som har jobbet sammen med han den tida han har hatt på NTNU, og det er en del! Også fikk jeg i oppgave å lage kort!

"Et mandig, litt sommerlig kort...", var svaret da jeg spurte Nina om hva slags kort hun så for seg. Jaja tenkte jeg, iallfall en god unnskylding for å bruke litt mere penger på Panduro tenkte jeg! (der var det forresten salg :D)

Men er er iallfall kortet jeg lagde til Bjørn.
Jeg har brukt samme brette teknikken som om det var et criss-cross kort jeg skulle lage, men siden det ville bli behov for store skrivefelt så valgte jeg å lage det firkantet.
Jeg har brukt grønn Bazzil, design ark fra Panduro og Graphic45, bånd fra American Craft, stempel fra Panduro og Norsk Stempelblad, tørrembossing fra Fiskars og sommerfugl fra Karen Marie Klipp. Teksten "Bjørn" og "Til en god kollega" er skjært ut for hånd!
Baksiden av magebåndet og innsiden
(droppet å ta bilde av skrivefeltene da de er helt hvite for å få plass til mest mulig navn)



Bryllupskort

Anja på jobben gifter seg i sommer og jeg måtte jo bare lage et kort til og hennes kjære!

Til dette kortet har jeg brukt rød bazzil, design ark fra Graphic45, gull-bokstav-klistremerker og stempler fra Norsk Stempelbald og Funny Minis fra Panduro. Blomstene har jeg fått av Gry-Heidi! (Tusen takk til deg).

mandag 22. juni 2009

Allsorts#6 - Wings

The challenge this week over at Allsorts is to have some Wings on your project. And this is the result.

There is no creature more free than the butterbly, so the "Libre" (french for "free") stamp from Studio2Mers was perfect for this weeks challenge.

I have used purple core'Dinations cardstock, designpaper from Panduro, stamp from Studio2Mers, flower from Prima, butterfly charm and butterfly punch from Fiskars.

StampARTic - mitt andre bidrag

Jeg måtte bare prøve meg på et dorullkort til slutt. De små Penny Black stemplene er jo helt geniale til slike mindre prosjekter.
Jeghar brukt dorullkjerne og diverse restepapir, samt bånd fra Panduro, stempel fra Papirloftet og Penny Black.

lørdag 20. juni 2009

Candy-time!

Stempelguri har en blogcandy gående fram til mandag 22.juni, så her nytter det ikke å drøye med å slenge seg med!



Kristin feirer sin blogaversery med å trekke denne candyen til en heldig vinner!
Du har til den andre juli å melde deg på !

torsdag 18. juni 2009

StampARTics andre Juni utfordring

Den andre utfordringen i juni hos stampARTic er dyr. Dette stempelet fra Penny Black er rett og slett bare herlig! Syntes det passet bra til denne utfordringen siden det oser av sommer.
I tillegg har jeg brukt core'dinations karton (det må da snart bli tomt i den blokka jeg kjøpte tidligere i år??), diverse hoppypapir jeg har hatt liggende en stund, tørr embossingset fra Fiskart, bånd fra Panduro og tekst stempel fra Norsk Stempelblad.

mandag 15. juni 2009

Hurra!

Jeg sjekket nettopp Sukkersøtt-bloggen og gjett hva??? Jeg har vunnet utfordring #43! *hopper og danser litt i kontorstolen på jobb*.
Også den lekkre premien da (se bildet) - Grunge Flourish Hearts - sponset av Stempelglede!

søndag 14. juni 2009

Sukkersøtt #44

"Roser er røde og fioler er blå... " er de første ordene i utfordringen hos Sukkersøtt denne uken.
De vil med andre ord så blomster på kortet! Blomstrende sommerlige kort ønsker de seg.

Her er mitt bidrag til denne utfordringen:
Har brukt rød og gul Core'Dinations kartong, design papir fra Graphig 45, stranse fra mcgill, stor retro flower punch, rødt hobby papir, distress, papirrisper og litt glitterlim. Stemplene jeg har brukt er fra Funky Kits og Kreativ Hobby. Teksten er embosset.

Nærbilde av blomster jenta og rosene som jeg har laget etter å sett på Anna's tutorial.

Bli med å feire...


Angella feirer at hun nettopp har hatt bursdag, at det er ett år siden hun begynte å blogge, 200 innlegg og ikke minst snart passert 20000 besøk!
Vinneren av denne candyen trekkes fredag 26.juni kl 21.00!
Bli med du også da vel!

lørdag 13. juni 2009

Candy igjen...

Denne gangen er det Lena som feirer hele 10.000 besøkende i bloggen sin. Ta en titt innom henne du også - mye lekkert å se på!
Trekning av denne lekkre candyen skjer den 24.juni.

torsdag 11. juni 2009

Allsorts #4

This week over at the Allsort Challenge blog the theme is Pink & White. And I desided to make a purse card this weeks challenge.
The innside of the purse.
I have used Tilda design paper from Panduro, Gorjuss stamp, Fiskars border punch, pink craft paper from Ikea, sentiments* from Norsk Stempelblad and Papirloftet and finally embossing tools for the sentiments on the inside.
* Translation of the sentiments:
on the front: It's your day!
on the upper inside: All the best for your day and the future.
lower inside: Happy Bithday!

Art Pieces #24

Hos ArtPieces denne uken er utfordringen prikker og rammer. ATC'en min denne gangen ble slik...
Denne gangen har jeg brukt så og si KUN rester av kartong og designpapir jeg har brukt på tidligere prosjekter, så å huske hvor de kommer fra er ikke helt enkelt... Jeg har iallfall brukt stempeler fra Gorjuss, Norsk Stempelblad og Studio2Mers. Rammen er embosset før den ble svertet og montert på 3-puter.

onsdag 10. juni 2009

Sukkersøtt #43

Utfordringen hos Sukkersøtt denne gangen er en skisse. Og slik ble mitt kort denne gangen:
Nærbilde av Gorjuss-jenta. Har laget skyer og muren hun sitter på selv.
Til kortet har jeg brukt core'dinations kartong, design ark fra ScrappersChoise, gul og mørke rosa bazill, blått hobby ark jeg hadde liggende, stempel fra Gorjuss, tekst og blomst stempel fra Norsk Stempelblad. (Ja, den lilla blomsten er stemplet på et stykke restepapir, det samme er idt delen på blomsten).

Alle gode ting er 3...

Kom over noen herlige godte-pakker på en liten bloggrunde nå i ettermiddag som jeg bare MÅTTE dele med de som er innom bloggen min å titter!

Bare se her:


Det er nå ett år siden Anne-Kristine startet å blogge - og markere det nå med denne innholdsrike candyen. Meld deg på innen 21.juni, og du er med i trekningen!



Aud Kirsten har passert 5000 besøkende og feirer dette med litt "snop" til oss andre bloggere. Fristen for å melde seg på er 1.juli.



Line feirer både sin og Kortmakeriets bursdag med å ha en alldeles fantastisk blogcandy til oss som titter innom Kortmakeriet. Bli med å feire litt du også! Fristen for å være med på feiringen er 16.juni.

tirsdag 9. juni 2009

Trykkpressa #6

Denne måneden hos Trykkpressa er det en skisse som er gitt som utfordring.

Jeg har brukt blå core'dinations kartong, hvit bazzil, stanse fra Ordning&Reda og McGill. Stempel fra Magnolia, Panduro og Funky Kits. I tillegg har jeg brukt rive-linjal får å få ujevne kanter over og under stempelmotivene. Teksten har jeg skrevet for hånd.

Nærbilde av de søte jentene!

fredag 5. juni 2009

StampARTics skisse utfordring i juni.

Hos StampARTic denne gangen er det Marianne som har laget kortskissen. En lekker skisse. Koste meg da jeg lagde dette kortet. Tilda er så avslappet på dette stempelet. Noe av det herligste jeg vet om sommeren er å ligge på ryggen i blomsterengen akkurat som henne og se på skyene eller trekronene.
Jeg har brukt Core'Dinations vintage kartong, designark fra Karen Marie Klipp, grønt ark jeg hadde liggende, blad stanse fra McGill, hjerte stanse for å lage scallop kanten rundt sirkelen, stempel fra Kreativ Hobby og Magnolia, og til slutt bånd fra american craft.

onsdag 3. juni 2009

Sukkersött #42

Denne uken hos Sukkersött er utfordringen å bruke minimum 5 ulike stempler på forsiden av kortet. Etter en pinse med MYE sol og badeliv måtte dette kortet bli sommerlig!

Jeg har brukt bazzil kartong og mørkeblått papir jeg hadde liggende. Jeghar totalt brukt 6 ulike stempler på dette kortet! Fire ulike skjell, et sandslott og en badejente som alle er kjøpt på Panduro. Teksten "god sommer" har jeg skrevet for hånd og festet med brads.

Stamptacular Sunday #9

The theme this week at Stamptacular Sunday Challenge is "something old, something new, something borrowed, something blue... " - in other words a wedding theme!
A little detail picture of the chipboard heart and the sentiment.
"to the newlyweds on their big day!"
For my card I have used light green bazzil cardstock, design paper from Prima, chipboard heart from Panduro, golden fabric, flowers from Prima, punch, stamps from Funny Minis and Kreativ Hobby and brads.

Allsorts #3

This weeks challenge at Allsorts Challenge Blog is "curly swirly".

For my card I have used light green bazzil cardstock, design paper from ScrappersChoice, stamps from Magnolia, Funky Kits and Papirloftet, brads, punches and Fiskars dry embossing set.
The round sentiment translated from norwegian:" hug - the hug, to put one cheek agains another cheek, to give a hug".