søndag 24. mai 2009

Stamptacular #8

This week over at Stamptacular Sunday Challenge the theme is: "Oh, for the love of CHOCOLATE!".
Since one of my collegues has her birthday the next week I descided to make a birthday card for her. I have made an envelope card that I have seen in many blogs.

I have used:
*designpaper from Graphic 45
*stamp from Papirloftet
*borderpunch from Fiskars
*white organza ribbon
*chocolate from Freia (mmmm ... Yummy!)

I did not use much time to descide how I ws going to incorporate some chocolate into my card. The hard bit was to get the envelope card to fit perfectly around the chocolate. But finally i managed it!

Instead of sewing or adhearing the edges together, I let them open so that the chocolate bar may slide easy back and forth.
The card inside for my greeting.


I chose to leave this card clean and simpel since the designpaper in it self is very decorative and I did not find any embelishments that did match or coordinate the paper i chose to use. But I think the result is great. Just hope Anette will like it.

Blogcandy hos Motivet.


Hos Motivet har du nå muligheten til å vinne de nye Doraline stemplene. Klikk deg inn på bloggen til Motivet og finn ut hvordan du kan delta i candyen. Men husk å gjør det før den 31.mai!

Candy hos Ida :)

Ida feirer litt fram til den 15.juni med en candy i bloggen sin!
Hun har nettopp blitt medlem av designteamet til både Stampin' for the Weekend og Passion for ProMakers. Klikk deg inn i bloggen hennes og ta en titt på alt det lekkre hun lager! Det er MYE god inspirasjon hos Ida.

lørdag 23. mai 2009

Allsorts #2

This week at the Allsorts challenge blog the challenge is to NOT use any stamped images.

I have made this butterfly card.

I have used:
* green core'dinations cardstock
*light green polkadott-paper from Karen Marie Klip
*three different blue scrap-papers shaped and layered as a butterfly
*big blue pearls from Panduro and some jewlery wire for the butterfly antennas
*golden alphabet stikkers for the sentiment
*fiskars dry-embossing kit for giving some texture to both my backgroundsheet and the butterfly it self.
*the grass has been cut with a regular scissor with random spikes.
*the background and edges have gotten a touch with a stampingpad just to emphesize the texture and edges on my card.

fredag 22. mai 2009

Sukkersött #41

Denne ukens utfordring hos Sukersött var denne:

"Denne gangen vil vi ikke se noen fargelagte stempeltrykk. Du kan gjerne ha med motivstempler likevel, men du får altså ikke lov til å fargelegge dem med noe. Ellers er alt opp til deg og kreativiteten din."

ENDELIG fikk jeg brukt et av Paperstudio stemplene mine, da disse ikke egner seg så godt fargelagt som andre motivstempler jeg har.
Dette er også det første kortet jeg lager som er av typen vintage.

Jeg har brukt rosa core'dinations kartong, design ark fra Graphic45, noteark fra panduro, tekst stempel fra Papirloftet, blomster fra Prima, charms og perler var noe jeg hadde liggende. Blonden rundt jentemotivet fra Paperstudio Design er punchet ut med min fiskars border punch. Alle kanter er svertet med enten distress vintage photo eller rosa stempel pute fra Scrappers choice.

JCBC # 32

This is my first entry in the JCBC challenge blog ever. I just loved Karin's sckech so so I had to try my new Greeting Farm stamp. I know for sure that I am going to use this scketch several times when making cards! I have used dark blue core'dinations cardstock, some turquise paper, design paper from Scrappers Choise, white gel roller, heart punch, Happy Birtday stamp from Creative Club, silver stamp pad and Annikka stamp from Greeting Farm.

tirsdag 19. mai 2009

Allsorts #1

Allsorts is a brand new challenge blog on the web. They started this week with the first challenge. The theme was SWEETS.

I ended up having a craving for something sweet when I made this card. Strange??
I have used light green Bazzil, design paper from DCWV, stamps from Magnolia and Papirloftet and some coordinating green ribbon.

søndag 17. mai 2009

Sukkersøtt #40

Denne uken hos Sukkersött skille bi ha med elementer fra dyreriket på kortet. Jeg valgte å bruke dette søte stempelet fra Eureka. Har ellers rukt grønn kartong fra core'dinations (og to andre grønne ark), bånd fra american craft, stempel og rub-ons fra Papirloftet, tørr embossing verktøy fra Fiskars og stanse fra Ordning&Reda.

lørdag 16. mai 2009

ArtPieces #20 - Mitt land

"Mitt land" var tema hos Art Pieces denne uken.
Den var søren meg ikke enkel...
Jeg gikk i tankeboksen og konkluderte med at det måtte bli noe i rødt, hvitt og blått siden jeg er fra Norge.
Men hvordan få fram særpreget til Norge på den lille plassen som det er på en ATC???

Jeg endte med å lage hele 5 (!) ATC'er denne gangen.

N - for Nordkapp
O - for Oslo

R - for Rondane (måtte snike inn en melkesjokolde her - da det er godt på fjelltur. Dessuten er melkesjokoladen i seg selv "Et lite stykke Norge"). Dette representerer også de utallige mulighetene vi har i Norge til å oppleve natur og friluftsliv.

G - For Geiranger. Dette representerer også de mange fjordene vi har her i landet!



E - (fant ikke noe god representant på denne bokstaven) Denne ble dekorert med 17.mai farger for å representere Norges nasjonaldag den 17. mai. *hipp-hipp-hurra*
***
Oppdaget også at jeg hadde vunnet forrige utfordring hos ArtPieces!
Kjempegøy!

torsdag 14. mai 2009

Det er visst tid for candy om dagen...

Solbjørg feirer 3000 besøkende i bloggen sin med å gi bort denne candyen! Vinneren trekkes 18.mai! Så her er det bare å forte seg!
Kari har passert 10.000 besøkende og i den anledning har hun denne "gorjuss" candyen! Hun trekker en heldig vinner 2.pinsedag.

onsdag 13. mai 2009

Candy hos Inky-Wings

InkyWings har en candy gående i bloggen sin.
Trekningen er den 31. mai!

mandag 11. mai 2009

Sukkersött #39

Utfordringen hos Sukkersøtt denne uken var å bruke fem design/dekor ark. HJELP! - var det første jeg tenkte - hvordan skal jeg klare det??? Men etter en større leteaksjon her hjemme fant jeg noen rester som passet ganske godt sammen!

2 av papirene jeg har brukt (det lyseblå prikkete og Happy Birthday teksten) er fra Karen Marie Klip, 4 fra en pakke jeg fikk i posten fra Creativclub tidligere i år og hvit bazzil til å lage selve kortet + et god jul ark jeg har brettet som "blonde" bak sirkel elementet i kortet. Det blir totalt 8 ulike papir/karonger det!!!
Stempelet er en Gorjuss jente som vi alle begynne å kjenne ganske godt nå.


lørdag 9. mai 2009

Trykkpressas Mai Utfordring.

Denne måneden er utfordringen hos Trykkpressa å bruke i hovedsak fargene turkis og lilla på kortet.
Ikke helt de fargene jeg bruker til vanlig... Men resultatet ble ikke så verst likevel.

Jeg har brukt mørk-turkis bazzil og designark fra Heidi Grace som var turkis stripete på den ene siden og lille med prikker på den andre siden - som dermed passet perfekt til denne utfordringen. Stemplene er fra Penny Black og Papirloftet. Blomsten er satt sammen av utstansede deler, en primablomst og en splittbinders.

torsdag 7. mai 2009

ATC #19 - wild wild west

Temaet denne gangen hos Art Pieces er ville westen.
Det har vist seg at temaene den siste tiden hos Art Pieces har gitt meg ulike assosiasjoner. Denne uken ingen unntak.
Det første jeg tenkte på var cowboy og indiener. Så ble det slutt scnenen i Lucky Luke og Dalton Brødrene der Luke rir inn i solnedgangen etter å ha satt the Daltons i fengsel nok en gang. Deretter var det tv-serien "Deadwood" som dukket opp i hodet. Men det er litt vanskelig å lage noe fint med blodsøl, kruttrøyk og bannskap. (De som har sett serien skjønner hva jeg mener). Tankene surret videre og det neste de landet på var salooner og whisky. Som dere skjønner så var ideene mange. Hvordan få alle disse ideene ned på en ATC?? Det skulle vise seg å bli en utfordring...

Men heldigvis kom jeg på at jeg skulle se om jeg kanskje hadde noe western-aktige glansbilder liggende sammen med alt det andre rare. Og der fant jeg en kjempesøt cowgirl og en nydelig indianer jente som var akkurat passe store til å få plass på en ATC.

Jeg har tegnet bakgrunnene selv. Cowgirlen har fått en solnedgangbakgrunn, mens indianer jenta fikk en tipi på en grønn gress slette.

Kantene er avrundet med hjørnestanse og svertet med distress ink og svamp.


Sukkersøtt #38 (nr.2) og DT

Jeg møtte bare lage et kort til med vinger på! DT skissen har innspirert meg når jeg skulle lage dette kortet.
Jeg har brukt core'dinations kartong, stempel fra panduro og kreativ hobby. Blomster fra Prima, sløyfebånd jeg har hatt liggende og designpapir fra Heidi Grace.

onsdag 6. mai 2009

Blogcandy!


Kristine har mye å feire om dagen så hun har en super candy gående i bloggen sin!
Her er det bare å henge seg med - ellers har man iallfall ingen vinner sjangser. Du har fram til den 20 mai å melde deg på.



***
I forbindelse med lanseringen av nye stempler fra The Greeting Farm den 15. mai, har Kortgleder en blogcandy!
En heldig vinner får en overraskelsespakke fra the Greeting Farm!

Hva er det du nøler med?
Sleng deg med du også da vel!!


***

Camilla har denne blogcandyen for å feire at det er vår! Er det en Gorjuss jente jeg ser der??? Det er nesten for godt til å være sant! En skikkelig GOD bit dette!

søndag 3. mai 2009

Sukkersött #38

Denne uken er utfordringen hos Sukkersött temaet vinger. Vinger, bevinget, engler... Jeg leitet igjennom ting jeg hadde liggende her hjemme og fant dette glansbildet. Det passet jo perfekt til denne utfordringen! Har brukt hvit bazzil, kartong fra panduro, grønt sløfe bånd, blomster fra Scrappers choise og Fiskars border punch.

StampARTics skisse utfordring i Mai

Denne skissen skulle vi bruke i mai-utfordringen til StampARTic.
Siden jeg rett før helga fikk et par nye Magnolia stempler, måtte jeg bruke det ene til en utfordring denne gangen! Valget falt på Baby-Tingla - og da måtte det jo bli et baby kort.
zoomet inn på motivet og tekststempelet.

Jeg har brukt core'dinations vintage kartong, en rosa rest jeg hadde liggende, babydesign ark fra Heidi Grace, med fløyel effekt på ordene og en grønn rest i tillegg til hvit tucan. Stemplene er fra Magnolia og Kreativ Hobby. Sløyfebåndet aner jeg ikke hvor kommer fra, det samme gjelder blingen som er brukt. Har også brukt borderpunch fra Fiskars.