tirsdag 28. april 2009

ATC utfordring #18

Denne uken er temaet RETRO hos ATC ~ ArtPieces challenge blog.

Jeg forbinner 50-, 60- og 70-tallet med ordet retro.
Dette vises også i mine to ATC'er til denne utfordingen igjennom fargene jeg har brukt.

I tillegg er retro gjerne noe som får en til å huske på hvordan det var tidligere. Det var det jeg tenkte på da jeg lagde akkurat denne ATC'en. Magnolia stempelet passet utmerket til dette. Ser ut som hun ligger der og mimrer om hvordan det var før. Kanskje du husker slengbukser, brune og oransje møbler, og ikke minst fargerike og mønstrete tapeter og tekstiler?

Snik-titt på de nye Miss Anya kittet...

Club Anya har denne uken en sneak-peek-blog-candy hvor det blir trukket ut en heldig vinner av det helt nye Miss Anya kittet fra Greeting Farm som kommer nå i mai!
Du må samle sammen 4 ledetråder hos medlemmene i Design Teamet, og sende inn et løsnings ord for å være med i trekningen.
Vinneren blir kåret allerede nå på fredag!
Så her gjelder det å henge seg på!

søndag 26. april 2009

Sukkersøtt # 37

Sukkersötts utfordring denne uken er disse fargene: I tillegg var det lov med litt svart, hudfarge og hvitt på kortet!

Jeg satt ute i sola og så på Bajas som lekte i bakgården og drodlet litt på blokka hvordan jeg skulle løse denne utfordringen. Gress, himmel, natur og skog var assosiasjoner jeg fikk av fargene.

Slik ble resultatet:

Jeg har brukt stempler fra Panduro, Funky Kits og Stempelglede. Løv og sommerfugl stanse. Treet har jeg tegnet, fargelagt og klippet ut for hånd. Bokstavene i hjertet på treet står for Hege (meg) og Øystein (kjæresten/samboeren min). Om vi ligner på Gorjuss jenta og den kule gutten fra Panduro skal jeg ikke uttale meg om :) Men forelska er vi ja!


Ønsker alle som er innom bloggen min og titter en riktig GOD uke!

Vennskapskort

Fant en morsom bretteteknikk for en stund siden på nettet som jeg har hatt lyst til å teste ut lenge. I tillegg har jeg hatt dette gule blomstrete arket liggende lenge. Angret på at jeg har kjøpt det i utgangspunktet da gult ikke er en farge jeg liker så godt. (Til og med samboeren har kommentert at han har observert det!) Men fikk brukt det på dette vennskapskortet jeg har laget til en god venninne av meg som jeg skal treffe på café senere i dag.
Jeg har brukt desing ark fra Heidi Grace. Hvit og rosa bazzil og hvit kartong fra Tucan. Stempler fra Magnolia, Kreativ Hobby, Papirloftet, Stempelglede og Gorjuss Girls. Stanse fra Ordning&Reda og bord-stanse fra Fiskars. Rose sløfebånd som jeg hadde liggende.

Kortet åpnes ved å løfte opp flippen som er festet i en slags lomme rett bak muffinsen.
Så bretter man ut den ene siden...
Og så den andre siden...

Jeg storkoste meg virkelig med å maskere stempelene og pynte dette kortet. Det tok sin tid, men er fornøyd med resultatet!

lørdag 25. april 2009

Gorjuss candy!


Fiona har en superduper candy gående fram til 15.mai!
En heldig vinner får Gorjuss kit 2 samt en hel masse annet stæsj!
Her er det bare å slenge seg med og krysse fingrene!

torsdag 23. april 2009

Regnbue ATC til utfordring # 17 i ARTpieces


Hos ART Pieces denne uken er temaet REGNBUE. Utfordringen gikk rett og slett på å lage en fargerik ATC.
Det første som datt inn i hodet mitt var sangen til Lillebjørn Nilsen. ATC'en jeg endte med å lage er inspirert av denne sangen.
Når jeg tenker meg om så er denne ATC'en ganske politisk korrekt med tanke på globalisering og de miljøtruslene vi står overfor. I tillegg var det Earth Day i går!

onsdag 22. april 2009

1000 besøkende!

Ja... da har jeg rundet det magiske antall 1000 besøkende på bloggen min!
Mener jeg krysset av for at telleren min skulle telle KUN unike IP-adresser...
Bloggen min ble åpnet i begynnelsen av februar - så 1000 unike besøkende på den tida bloggen har vært operativ er MYE syns jeg...

Takk til alle dere som er innom og legger igjen hyggelige kommentarer til meg!

Vurderer å dra igang en candy snart... så følg med fremover så får vi se hva som skjer!

tirsdag 21. april 2009

StampARTics andre april utfordring og Bursdagskort til Pappa'n min!

StampARTics andre april utfordring lød som følger:
Vi fortsätter att testa gränserna och denna gång vill vi utmana till att göra kort utan att använda köpta dekorationer.En liten, liten mängd av antingen pärlor, brads eller bling är ok OM du behöver använda dem men försök att inte göra det.Vi vill se de där hemmagjorda dekorationerna nu ;).. Eller varför inte göra ett kort utan att använda dekorationer alls.Stansar, dies, saxar, handklippta detaljer och så vidare är välkomna i denna tävlingen.Du kan inte använda band, spets, blommor om de är köpta, då måste du ha gjort dem själv.

Jeg har laget et kort med KUN hjemmelagde ting!
Jeg har brukt Core'Dinations kartong og stempel fra Panduro. Tommestokken/målebåndet har jeg laget av en rest gul kartong jeg hadde liggende. Kutte-tingen min har både tommer og cm - så den var kjekk å bruke som mal til dette. Jeg har svertet det før jeg brettet det litt kreativt (inspirert av en av Vintage kortene i siste Ett Trykk). Bokstavene har jeg skjært ut for hånd. Ja, det er tidkrevende, ikke minst når man skal montere det.. Omtrent umulig å få lim under de små greiene, så pinsett er et kjekt hjelpemiddel å ha tilgjengelig har jeg merket!

Dette kortet har jeg tenkt å gi til Pappa'n min når han har bursdag. Han er som meg glad i å lage ting. Og har bygd et par hus selv og hjulpet onkel med å bygge på hytta. Jeg har fra jeg klarte å holde i hammeren hans vært med i "snikkarboden". Når jeg slo meg eller skar meg på kniven jeg fikk låne, løp jeg opp til mamma og fikk plaster, og sa ikke noe til pappa, for jeg var redd for å ikke få lov til å være med lenger. Etterhvert som jeg ble større har jeg vært håndtlanger når pappa svingte hammer'n! Vi har hatt det mye morro sammen!

Whiff of Joy blog candy!

Katarina Frei har en helt utrolig candy i bloggen sin! En heldig vinner får det helt nye sommer-kittet fra Whiff of Joy, med totalt 15 stempler: 6 helt nye figurer og 5 tilbehørs stempler som er designet av Elisabeth Bell. I tillegg inneholder kittet 4 tekst stempler designet av Katarina Frei! Fristen for å melde seg på går ut 1. mai!

søndag 19. april 2009

Sukkersött #36 - Lag noe til deg selv.

Teksten på denne ukes utfordring hos Sukkersött lyder som følger:
"Lag noe til deg selv!Vi vil gjerne se at dere lager noe til dere selv. Kort lager man som regel for å gi bort til andre, men nå skal du lage noe du har lyst på eller har tenkt på å lage en stund, men aldri tatt deg tid til. Et minialbum, et dekorert lysfat, malte stempeltrykk eller kort å sette i ramme kanskje? Her kan du lage hva du vil i grunn, bare lag det til deg selv:)"


Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lage et dørskilt - og fikk nå endelig det lille sparket bak som trengtes for å komme igang med det!
Og slik ble resultatet:


Jeg har brukt baksidepappen fra en skriveblokk. Diverse papir rester. Bordstanse fra fiskars. Ståltrå. Stempel fra Magnolia og Panduro. Bilder av meg, min kjære og hunden vår. Alle bokstaver og swirlen er skjært ut for hånd.
Trappen jenta sitter på er satt sammen av 4 papirstrimler som er svertet i kanten for å få den tredimensjonale effekten.

torsdag 16. april 2009

Én utfordring - 3 bidrag!

Denne uken hos ART pieces er temaet MUSIKK. Og idéene strømmet på, og det resulterte i hele tre bidrag fra meg denne gangen!

Den første er satt sammen av brun bazzil, noteark fra panduro (tror jeg), blomst fra Prima, stanse fra Orndning og Reda, paljett og sølvperle, og ikke minst en håndskjært swirl!
Den andre er satt sammen av mine barndoms musikk helter. Fant noen gamle klistremerker jeg fikk i Donald en gang på slutten av 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet, og de passet jo midt i blinken til denne utfordringen!
Teksten er fra Jan Eggums sang som var veldig populær da den kom, og syns den passet bra på denne ATC'en. Ble en skikkelig mimre-ATC dette...
Så den siste... Skrev ut teksten fra pc'n, maskerte denne og stemplet på Gorjuss-jenta! har pyntet med litt bling og blomst som jeg har stanset ut.

tirsdag 14. april 2009

Hjemme igjen fra påsketur!

Da er jeg tilbake med ny energi og et enormt påfyll av kulturinntrykk fra Wien. Det var utrolig herlig å være ute i den store verden noen dager. Også for et vær det var! Sol og 25 grader alle dagene så en stakkars vinterblek kropp ble litt solbrent! *au-au-au* Vi har sett mye, spist mye deilig mat og virkelig nytt livet!

Og da jeg logget på bloggen min og skulle begynne på en liten etterlengtet bloggrunde etter å ha vært uten pc i noen dager oppdaget jeg at jeg har vunnet Sukkersötts utfordring #34! Skjønte ingen ting jeg... Tenk at påskekortet mitt vant! Så utrolig gøy! Så nå gleder jeg meg bare til premien kommer i posten! *hoppe og danse litt til*

Ellers så har jeg observert at antall besøkende her i bloggen min stadig øker og nærmer seg 1000... Og det siden februar! Helt utrolig!

Imorgen starter jeg forøvrig i ny jobb! Blir spennende. Kjenner jeg har sommerfugler i magen. Sånn skrekkblandetfryd på en måte.

tirsdag 7. april 2009

Et bursdagskort & påskeferie!

Jeg har laget dette kortet til en som er glad i å lage mat som har bursdag like etter påske.
Har brukt hvit Bazzil. Bakgrunnen har jeg farget selv, for å få passe himmelfarge. Trestammen har jeg tegnet selv og skjært/klippet ut for hånd. Løvet er stanset ut med en liten stanse jeg kjøpte for en del år siden. Stempelet er fra Panduro sin kolleksjon. Syns de guttene og jentene er utrolig søte! Gresset er revet langs en mønster rive fra Plaid.

*** *** *** *** ***
Dette var også kanskje siste kortet jeg rakk lage før jeg drar på påskeferie. Før jul var jeg så heldig å bli trekt ut som vinner i julekalenderen til restplass.no! Premien var en tur for to tr/rt valgri destinasjon i Europa med Brussels Airlines! For en premie! Og hvor skal man dra?? Julen ble brukt til å tenke seg om over hvor man ønsket reise... Valget falt på Wien. Jeg har vært der mye, siden mine foreldre bodde der i 4 år mens jeg var student. Men min kjære har ikke vært der ennå, så nå var det på tide syntes jeg!
Kjenner jeg virkelig gleder meg til å reise nå. Blir godt å komme seg vekk litt fra de omgivelsene man har rundt seg til vanlig. Jeg har sjekket værmeldingen på yr.no for wien fra fredag 10. til mandag 13. og det er meldt godt og varmt vær og ganske mye sol! Gleder meg veldig til å se påskemarkedene rundt om i byen. Bildene under er fra disse.

Benytter også anledningen til å ønske alle dere som er innom bloggen min en riktig GOD PÅSKE!

søndag 5. april 2009

StampARTics sketchchallenge #4

Denne gangen er det skisseutfordring hos StampARTic. Skissen er laget av Katarina Frei fra Wiff of Joy. Her er mitt bidrag til denne utfordringen:
Jeg har brukt kartong fra Core'Dinations vintage collection og mørk rød Bazzil. Stempel er fra Panduro. Pynteark fra Kaisercraft. Jeg har tredd små perler fra Gütermann på ståltråd. Blomstene er fra Prima og stanset ut. De røde blingene er noe jeg hadde liggende som jeg endelig fikk brukt!

lørdag 4. april 2009

Sukkersött #35

Denne ukens utfordring på Sukkersött er denne skissen som Kristine har laget.



Og her er mitt bidrag til utfordringen.
Jeg har brukt mønstret kartong jeg har hatt liggende en stund som jeg ikke aner hvor kommer fra. Det blå og brune pyntepapiret er fra Fiskars. Stempelet er fra Panduro. Bokstavene er skjært ut for hånd i brunt. Sommerfuglene er stanset ut med en Fiskars punch. Blomstene er fra Prima.


torsdag 2. april 2009

Kort med striper til Trykkpressas April utfordring.

Denne måneden lyder utfordringen fra Ett Trykk:

"Denne måneden utfordrer vi dere til å lage vårkort (eller andre vår ting) som inneholder striper. Stripene kan være stemplet, pyntepapir, remser eller annet, ja, alle typer striper er lov, men det holder ikke med kun en stripe... det må være minimum 5 striper. "

Våren er sammen med sommeren min favoritt tid på året. Det er da snøen forsvinner, naturen våkner til liv igjen og dagene blir lysere og varmere. Hva er vel da bedre enn å sende en fargerik vårhilsen til sine venner for å markere at den litt grå, mørke og triste årstiden er over?

Siden jeg ikke hadde noen vårlige-tekst stempler lagde jeg dette selv ved hjelp av pc'n.
"Vår-prinsessen" er fra Panduros kolleksjon. Jeg syns hun passet bra på dette kortet. Hun kommer med våren og fargene!

Bakgrunnen består av hobbypapir i regnbuensfarger som er preget med 7 ulike mønstre med Fiskars tørr-embossings system. Syns det gir en fin effekt med de ulike mønstrene.

Slik ser kortet i sin helhet ut!