søndag 22. februar 2009

Et litt "annerledes" baby-kort.




Da min gode venninne Randi lurte på om jeg i slutten av januar hadde lyst å bli med henne på ultralyd kunne jeg ikke si nei! Det var helt utrolig å se hvor tydelig lille nurket inni magen vistes på skjermen. Og jenta som kommer i juli får tre storebrødre. Gjett hvem som blir sjefen der i gården?? *knis*
Jeg måtte bare lage et rosa baby-kort denne kvelden. Trekker du i snora nederst så komme det fram to "tags" man kan skrive en hilsen på.




Vinterhilsen


Har lenge hatt liggende dette transparente pyntepapiret liggende og ikke helt riktig visst hva jeg skulle gjøre med det...
Men så kom jeg på at jeg kunne jo fargelegge et stempel i matchende farge!

Froske-kort




Dette søte kortet er laget med paperpiecing etter en skisse fra en nettside jeg kom over.

Noen bryllupskort

Bryllupskort 1
Prøvde meg på å lage bryllupskort ut av en brun papirpose, noe som i utgangspunktet er veldig lite glamorøst, og kanskje ikke noe man forbinder med bryllup sånn i utgangspunktet.


Mye plass til å skrive hilsen og "søte" dikt til de nygifte.
Så vil nok vurdere en slik løsning igjen dersom jeg skal lage et bryllupskort.


Bryllupskort 2.




Dette ble laget til bryllupet til noen venner av meg og min ex mann som giftet seg sommeren 2008. Da bildene ble tatt var ikke kortet helt ferdig.

Bryllupskort 3.


Etter kun en skisse jeg fant på hjemmesiden til et britisk kortlagemagasin har jeg laget dette bryllupskortet. Syns selv det ble orginalt.

søndag 8. februar 2009

Endelig min egen blogg!

Jeg har i lengre tid nå tittet på andres kreative blogger på nettet, og har lenge tenkt at det var på tide å lage min egen - slik at jeg får vist frem litt av kreativiteten min også.
Jeg er glad i å lage kort, ta bilder, strikke og trene. Tipper denne bloggen kommer til å inneholde innlegg om de tre første kategoriene, muligens bare den første... Vi får se hva tiden bringer.
En ting som iallfall er helt sikkert er at de bloggene jeg med jevne mellomrom er innom har vært til stor inspirasjon for meg og utviklingen av min kreativitet.